wonen

Vrijwel iedereen woont in een huis waarin hij/zij eigen spullen heeft verzameld. Dat kan een huur- of koopwoning zijn, van een simpele etage tot een luxe villa. Uw woning is de enige plek in de wereld waar u volledig privé bent. Het is dus logisch om deze plek zo goed mogelijk financieel te beschermen tegen o.a. brand-, water- en inbraakschade. FPS heeft uitstekende mogelijkheden om uw woonomgeving prima te verzekeren. Wij kunnen u onderstaande verzekeringen aanbieden:

Goede verzekeringen helpen u voorkomen dat wonen ooit een zorg wordt. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw verzekeringspakket voor onbezorgd wonen. U profiteert bij ons van uitstekende verzekeringen tegen gunstige prijzen. En heeft u een keer schade, dan profiteert u van een snelle en correcte afhandeling.

Inboedel

Met een inboedelverzekering verzekert u uw bezittingen tegen diefstal of beschadiging. Deze uitgebreide verzekering dekt allerlei vormen van schade in en om uw woning, zodat u niet voor onverwachte financiële tegenslagen komt te staan

Brand, storm, inbraak, relletjes, schade door stroomuitval of glasscherven, de inboedelverzekering dekt bijna elke vorm van schade aan uw inboedel in huis. Ook buitenshuis geldt een beperkte dekking van uw inboedel. Zo zijn uw spullen ook in de tuin, bij anderen of zelfs op uw vakantieadres in ieder geval verzekerd tegen brand.

Uw inboedel heeft bij elkaar een aanzienlijke waarde. Daarom is het verstandig een goede inboedelverzekering af te sluiten. De inboedelverzekering biedt dekking tegen bijna alle vormen van schade en wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Voordelen in het kort
Nagenoeg elke schade aan uw inboedel is gedekt - Bijna alle denkbare bijkomende kosten worden vergoed - Geen onderverzekering dankzij de Inboedelwaardemeter - Mogelijkheid de dekking verder uit te breiden of in te perken

Woonhuis

Ernstige schade aan uw huis kan zorgen voor een flinke financiële strop. Om niets aan het toeval over te laten, verzekert u uw huis, waarschijnlijk uw kostbaarste bezit, tegen schade. De woonhuisverzekering biedt bijzonder veel zekerheid voor al uw onroerende zaken. Van huis en garage tot zwembad en zelfs de planten in uw tuin. Bijna alle denkbare schadegevallen zijn gedekt. Of uw huis nu getroffen wordt door brand of ontploffing, of dat u schade lijdt door een lekkend waterbed.

De woonhuisverzekering, met een uitgebreide dekking, dekt bijna alle vormen van schade aan onroerende zaken. Bovendien houdt deze verzekering rekening met uw persoonlijke situatie. Kortom: een verzekering op maat.

Voordelen in het kort
Nagenoeg elke schade aan uw woonhuis is gedekt - Bijna alle denkbare bijkomende kosten worden vergoed - Geen onderverzekering dankzij de Herbouwwaardemeter - Speciale tarieven voor nieuwbouw, zodat u niets te veel betaalt - Mogelijkheid om de dekking verder uit te breiden of te beperken

Glas

Een ruit is zo gebroken en wanneer dat gebeurt, kunnen de kosten al snel oplopen. Vooral wanneer dit in het weekend gebeurt. Om nog maar te zwijgen over de kosten van grote ruiten en bijzondere glassoorten zoals glas-in-lood en isolatieglas.Een glasverzekering is dus geen overbodige luxe.

Wat is er verzekerd?
Alle lichtdoorlatend glas in de woning is voor de reparatiekosten als gevolg van breuk verzekerd - Noodreparaties zijn eveneens volledig meeverzekerd - Afwijkende en speciale glassoorten kunnen op aanvraag meeverzekerd worden. In een dergelijk geval kunnen premie en voorwaarden afwijken - De glasverzekering kan worden gecombineerd met een inboedel- en/of woonhuisverzekering

Aansprakelijkheid

De financiele gevolgen van een ongelukje waar u aansprakelijk voor gesteld kunt worden, kunnen enorm groot zijn. Niet alleen ongelukjes die u zelf veroorzaakt, maar ook bijvoorbeeld die van uw kinderen of huisdieren. Voor zulke situaties is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) is niet verplicht. Toch is het verstandig uzelf te verzekeren tegen schades bij anderen waar u aansprakelijk voor bent. De schade aan zaken van verzekerde zelf is echter niet gedekt.

Deze verzekering dekt de meest voorkomende gevallen van aansprakelijkheid die ontstaan doordat u per ongeluk schade aan de eigendommen van een ander toebrengt. Daarnaast dekt de AVP ook de financiële gevolgen van letsel aan een ander. Ook schadegevallen waar u als eigenaar van een huis aansprakelijk voor bent, worden zeker gesteld door de AVP

Voordelen in het kort
Bijna alle gevallen van materiele schade en letselschade aan derden waar u aansprakelijk voor bent, zijn gedekt - De AVP wordt aangepast aan uw gezinssituatie - Bijstand bij het verweer en vergoeding van proceskosten bij onterechte aansprakelijkstelling - Gunstige premie

Rechtsbijstand

Soms wordt u onverwacht voor vervelende juridische problemen gesteld. Uw werkgever dreigt met ontslag, een bestelde bank komt kapot aan, u of een gezinslid krijgt een verkeersongeval. Een rechtsbijstandverzekering biedt in dergelijke gevallen uitkomst. U bent dan in bijna alle gevallen van rechtshulp verzekerd, In privé-situaties, maar ook als u daar als werknemer mee te maken krijgt. U kunt dan een beroep doen op de kennis van onafhankelijke juridische specialisten. Zij geven advies, en staan u bij in een eventuele rechtszaak, waarbij de kosten voor advocaten en overige gerechtskosten gedekt zijn. Er is keuze uit de hoogte van het maximumbedrag voor de kosten van rechtshulp. U krijgt in de meeste gevallen rechtshulp.

De belangrijkste zijn
Het verhalen van schade die door een ander is toegebracht - Verkeersongevallen - Geschillen met uw werkgever - In verband met een uitkering (van een sociale verzekering) - Problemen met leveranciers over aankopen en levering van goederen of diensten

Voordelen in het kort
U bent verzekerd van rechtshulp in vrijwel alle mogelijke juridische conflicten - Een perfect afgestemde verzekering op uw persoonlijke situatie - Bereken hier in één oogopslag uw premie van een rechtsbijstand-verzekering

Kostbaarheden

U bent in het bezit van mooie sieraden, waaronder een geërfde zeer kostbare antieke ring en die wilt u ook graag dragen. U trekt er graag op uit met uw dure foto- en/of videoapparatuur. U bezit een of meerdere prachtige muziekinstrumenten en bespeelt deze ook regelmatig buitenshuis.

Zo zijn er natuurlijk nog wel meer voorbeelden te geven van kostbare zaken die u bezit en die u niet voor eeuwig in een kluis bij de bank wilt opbergen. Nee, u wilt het kunnen dragen, gebruiken en bespelen. Nou blijkt u op uw bestaande verzekeringen vaak niet voldoende mogelijkheden te hebben om uw kostbare bezittingen adequaat te verzekeren

Als u echt een goede financiële bescherming zoekt voor kostbare zaken, is deze verzekering de oplossing. Om binnenshuis, buitenshuis en in het buitenland alle risico's van diefstal, verlies, vermissing en materiële beschadiging van uw kostbaarheden te verzekeren kunt u bij FPS/Financiele Planning Shop een aparte kostbaarhedenverzekering afsluiten.

Met deze verzekering verzekert u
Sieraden - Horloges - Muziekinstrumenten - Optische instrumenten - Geluids- en videoapparatuur

Want ook al vergoedt deze verzekering het emotionele verlies bij schade of diefstal niet, het financiële verlies des te meer.

verkeer

Beperkt en volledig casco

Bij de motorrijtuigverzekering is er normaliter sprake van een drietal verschillende dekkingen. Bepalend bij de keuze voor een specifieke dekking, zijn een aantal zaken van belang.

Lees meer

Recreatie

caravan en kampeerautoverzekering

Recreatie tijden uw vrije tijd neemt steeds meer een belangrijke plaats in. Een groot aantal verzekeringsvormen sluit aan bij de vele vormen van recreatieve tijdsbesteding.

Lees meer