particulieren

Een comfortabel en onbezorgd leven. Particuliere verzekeringen zijn hierbij vaak verplicht en meestal onmisbaar. Of het nu gaat om uw inboedel, die van uw huis een thuis maakt, of om een onbezorgde vakantie. Dingen waarvan u tot in lengte van jaren wilt genieten. Zaken die een goede verzekering meer dan waard zijn.

Goede verzekeringen helpen u voorkomen dat wonen ooit een zorg wordt. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw verzekeringspakket voor onbezorgd wonen. U profiteert bij ons van uitstekende verzekeringen tegen gunstige prijzen. En heeft u een keer schade, dan profiteert u van een snelle en correcte afhandeling.

Het is ook mogelijk om direct een verzekering af te sluiten via Financiele Planning Shop. Uw premie wordt direct online berekend, en u kunt kiezen uit verschillende aanbieders. Mocht u naar aanleiding van deze premieberekening vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Wonen

nooit onderverzekerd en speciale tarievemn

Vrijwel iedereen woont in een huis waarin hij/zij eigen spullen heeft verzameld. Dat kan een huur- of koopwoning zijn, van een simpele etage tot een luxe villa. Uw woning is de enige plek in de wereld waar u volledig prive bent.

Lees meer

verkeer

Beperkt en volledig casco

Bij de motorrijtuigverzekering is er normaliter sprake van een drietal verschillende dekkingen. Bepalend bij de keuze voor een specifieke dekking, zijn een aantal zaken van belang.

Lees meer

Recreatie

caravan en kampeerautoverzekering

Recreatie tijden uw vrije tijd neemt steeds meer een belangrijke plaats in. Een groot aantal verzekeringsvormen sluit aan bij de vele vormen van recreatieve tijdsbesteding.

Lees meer

Belangrijke formulieren